Moldvai táncházak Budapesten a Sültü Zenekarral (Videó!)

Szilveszteri csángó Bál a moldvai táncházas népzenét játszó Sültü Zenekarral és Szilágyi AngelikávalA Sültü Zenekar kéthetente szombaton moldvai csángó táncházat tart a budapesti Fehérvári úti TEMI-FMH-ban. A minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújtó eseményeken fiatalok és középkorúak, hölgyek és urak mosolyogva táncolnak moldvai csángó népzenére. Készült róla egy videó, kíváncsi vagy rá? Kattints és nézd meg!

A Sültü táncházak állandó szereplője a moldvai Csík faluból származó Szilágyi Angelika, aki szülei és nagyszülei révén a népdalok és a táncokat eredeti formájukban tanítja az érdeklődőknek. Kisugárzása, történetei révén életre kelnek kultúránk igazi, eredeti gyöngyszemei.

 

A Sültü Zenekar moldvai csángó táncházáról Todoroff Lázár készített hangulatos videót: 

A 20 éves Sültü Zenekar moldvai csángó táncháza kéthetente szombaton a budapesti FMH-ban

 

A MOLDVAI CSÁNGÓ népzenét játszó SÜLTÜ ZENEKAR és Szilágyi Angelika, valamint a gyimesi táncok alá zenélő Pesti Csángók Baráti Társaság Zenekar kéthetente szombaton 19 órától rendszeres táncházat tart a budapesti TEMI-FMH-ban (Fehérvári út 47., két megállóra a Móricz Zs. körtértől). A kötetlen programon énektanítás és folyamatos táncoktatás is van, így bárki könnyen be tud kapcsolódni a táncokba.

Gyertek barátaitokkal moldvait táncolni és csángó dalokat énekelni! Várunk Titeket! 

Facebook eseményeink: https://goo.gl/pLbyNz
 
A Sültü Zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/SultuZenekar/
A Sültü Zenekar Youtube csatornája: https://goo.gl/XVXEsn

Koncertszervezés, táncházi felkérés, médiakapcsolat:
Benkő András, a Sültü Zenekar képviselője (06 20/471-7990) www.koboz.hu és www.benkoandras.hu